Já myslím, že pokud to vysloveně nekrvácí, tj. neteče z toho neustále krev, ale je to jen "živé" a při otření to špiní... a pak to zase třeba do druhého dne zaschne, tak si není třeba lámat hlavu. Někdy se ten stroupek v pupíčku trošičku odloupne a zakrvácí to. Sledovala bych to dál, čistila lihovou tyčinkou a kdyby to teklo nějak víc nebo se mi to prostě nezdálo, pak bych vyrazila k doktorovi - hlavu Ti neutrhne. Moje heslo: Líp je být za přecitlivělou matku, než něco zanedbat.;-)
Jinak víc k pupíčku najdeš na http://dukie-duk.blogspot.com/2009/05/pece-o-pupicek.html
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.