...pokud jí prsa nenarostou. Vím z vlastní zkušenosti. Nejhorší je to v pubertě. Jeden musí být dost silná osobnost, aby neuvěřil svému okolí, že má vůbec nějaký nárok na sexuální život a je i přitažlivý, pokud prsa nemá. Tím myslím, že je velmi unavující neustále se tím zaobírat, protože ti to kamarádky i různé jiné ženy a muži! rády vyčítají, předhazují ti to, a všemožně se nad tebe vytahují...Jako by si snad neměla ani právo takto existovat a mohla za to
Můžeš být jinak docela hezká, milá, chytrá, nadaná, ale ostatní mají proti tobě jeden jasný trumf.."nemáš prsa"...Tím se tě vždycky snaží shodit, pokud už není čím jiným. V pubertě JE TOTO CHOVÁNÍ BĚŽNÉ. V dospělosti už tolik ne, ale vždycky se najde nějaký blbec, který v diskuzi najednou odbočí od nějakého "intelektuálního" tématu k tvým prsům(absolutně nelogicky ) , nebo v rámci bujarého večírku si z toho přede všemi dělá legraci.
I když víš, že je to absolutně nepodstatná věc, a zveličují ji akorát kreténi, děsně to otravuje život.
Pokoj mám od chvíle, co jsem objevila push-upky...No a nyní zcela přirozeně mám postavu celkem symetrickou, jak jsem přibrala a kojím, tak prsa mám...a je to celkem úleva...nikdo se do mě neopírá a neshazuje mě.
Jinak malá prsa považuji z hlediska estetického i zdravotního za přednost...jen to okolí to tak nevnímalo..nějaká DAVOVÁ SUGESCE či co
Ten kdo to nezažil, neuvěří