Ahoj holky,
tak se hlásím po tom včerejším masakru.
Ze začátku to vůbec nešlo,ale pak se to docela zlepšilo. Jednu jamku jsem měla dokonce za 4 a povedl se mi i nádherně dlouhý pat jako nikdy,ale taky to někde dopadlo dost zle.
Nicméně věděla jsem,že se jdu spíš projít,takže jsem si to nakonec užila. Jenom jsem si při hře roztrhla svoje oblíbené kalhoty. Hledala jsem míček o kterém jsem věděla,že není ve vodě,ale na krají břehu a jak jsem tam šlápla byla tam díra přikrytá trávou a už jsem se válela na zemi.
Fakt jsem byla ráda,že mám v autě náhradní oblečení a dohrála jsem se svetrem kolem pasu.
Za 14 dní je další turnaj,tak jsem zvědavá,jak to půjde tam. Jsem děsná. Třeba na odpališti jsem měla o hodně delší driver,než holky,ale pak jsem si to zmrvila na patování zcela zbytečně. Ach jo to je tak,když se tu hole válí na zemi půl roku netknuté. I tak jsem,ale zahrála líp,než manžel nebo to alespoň tvrdil. Jeho skore kartu jsem neviděla,tak nevím jestli na mě nechtěl být jenom hodňák.
Nicméně rum tam měli výbornej. Nějakej 12-ti letej jamajskej a fakt dobrej. Hned se líp pálilo,když nám ho v průběhu hry i na startu servírovali.