| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zkoušeli jste ji už někdo s vaším miminem/batoletem?
Já byla na jedné ukázkové hodině a moje batole se moc nesoustředilo.
Taky ta manipulace s maňásky mi přišla dost lichá, na děti to nějak nezabíralo~:-D...takové typicky Americké mi to celé přišlo~t~(I když je to z Japonska~;))

Celkem se mu líbí blbnout u lidových písniček "kolo kolo mlýnský, já mám koně.., červený šátečku"...Zkoušeli jsme to v MC a ohromně ho to bavilo~b~

Určitě je tato školička lepší než sedět doma...ale....myslíte, má smysl na tyto hodiny chodit, a vyhazovat za to peníze(na mateřské dost potřebných)?...Prostě s tím ztrácet čas?
Máte s tím někdo zkušenosti? Líbí se to vašim dětem?
Třeba by se to u toho mého mrňouse poddalo, nevím...prachy na rozhazování ale zase nemám...Není to ale zase jenom nějaké tahání peněz z ubohých matek?~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.