| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Malému teda VŮBEC nevadilo, když si počůral tepláky ani pokaděné ne, klidně v tom chodil dál. A to je prý osvědčený tip jak odnaučit dítě plín. Vždycky jsem to vydržela tak 10min ho nechat v tom počůraném pak jsem ho stejně převlíkla, nemělo to žádný smysl.

Tréningové kalhoty jsme měli do Huggies a velká spokojenost. Má to dole obrázky, které, když se počůrá zmizí, tak pak zkoumal, jeslti mu tam vydržely :-) V zimě ven, nebo do auta ideální, většinou začal hlásit na dálnici nebo v centru v zácpě.

Jinak jsem to používala i když byl starší, když měl průjem místo slipů.
Mám doma ještě jeden balík, jestli má někdo zájem, ale jsou to už větší, tuším od 14 kg klučičí.

Zkoušela jsem i nějaké "obyč" z netu, normální plíny OK, ale ty trénovací nic moc nezachytily, straště špatně to sálo, takže to teklo bokem. Měly tuším medvídka.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.