Oli snad asi myslí, vyprat a nechát dál, jakože nevyhodit...teda doufám, páč nechat dítě (obzvláště teda ještě holčičku) v mokrých, studených kalhotkách..No to je začátek zánětu ledvin, močáku a ještě kdejaké jiné možné infekce
Jinak k tématu - synovi je 15 měsíců a zatím mám teda dojem, že nic. V půl roce kadil na nočník pravidleně před koupáním (neuměl to ale zas do plíny), ale od doby, co je mobilní na nočníku nevydrží ani 10 vteřin a bere čáru, když ho tam posadím podruhé už chytá amok..tak to zatím nehrotím, byť teda smaozřejmě zbytek rodiny mě má za naprosto neschopnou matku (je totiž krom toho závislý na dudanovi - neusne bez něj a někdy když je mrzutý, nemocný, ospalý apod., tak mu ho dám i během dne
)
Každopádně ty tréninkové kalhotky zní zajímavě. Ale můj plán je ten, že počkám po Novém roce, to mu bude 18 měsíců a až bude venku zima a nebudem chodit na tak dlouho ven, tak mu zkusím pleny prostě nedat a budem to zkoušet, když nic, odložím to na jaro a když nic, tak na červen (druhé narozeniny), ale to už teda doufám, že budu úspěšná
Rodinka ať se třeba pos.....