Moje kamarádka je uplakaná, její maminka i tchyně si chtěj malou povozit.Skoro denně.Ona nechce půjčit své první mimi na vycházku skoro ani manželovi. Nechce je urazit, tak občas svolí na hodinku , ale pak se o ni bojí.Přitom obě babičky nejsou staré, asi padesátnice.Já jsem nechala povozit děti i mojí babičce a to jí bylo 67! Zvládla to. Chápejte je to její první mimi a procházky v kočárku považuje za vrchol dne, nastrojí malou i sebe a courá po sídlišti a je šťastná.Já se nudila a maminka pracovala, takže když přijela tchýně nebo moje babi, tak jsem jim kočár svěřila ráda a brala jsem to jako odpočinek pro mne. Malé je měsíc.Od kdy půjčíte vaše dítě babičkám?????
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.