| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sandro, v šestinedělí mi taky babičky pomáhaly skoro denně (už je to řádka let, takže nevím, snad 4x do týdne?). Tedy i s procházkami. Upřímně, já byla tak upachtěná a zničená nevyspáním, že jsem byla ráda, že mám chvíli klid.
Možná by se mohla domluvit s babičkami, aby jí chodily pomáhat jen několikrát týdně, třeba si vymyslela nějakou záminku, proč chce jít s kočárem sama třeba někam s konkrétním dostupným cílem. A ač teď asi, jak se zdá, za největší svou touhu považuje právě to být s miminkem, ať si vzpomene na věci, které ji před mimčem bavily, a ať si ten čas využije jen tak pro svoje potěšení. Možná chodí ráda na výstavy, možná ráda čte, nebo třeba vyšívá, drátkuje... Nebo by si mohla třeba v té době, kdy bude na procházce s malým babička, založit a upravovat fotoalbum děťátka, psát si deníček, jaké hezké nebo třeba legrační chvilky s ním prožívá. Ono se to nezdá, ale čas strašně rychle letí, a sama moc dobře vím, jak po nějakém čase rodičovství to "volno pro sebe" děsně chybí...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.