| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

už jsem šla včera spát,teda skládat prádlo...~q~
S tím uklízením je to tak-někdo to má vrozený, má v tom systém,je zvyklej po sobě hned všehno uvést do původního stavu,zdědí a okouká to i zbytek rodiny a pak mají vygruntováno furt..~j~
Pak jsou lidi chaotický jako já, zdědit dobrého(co se úklidu a tak týče) není co, takže systém není a nebude,všichni jsou bordeláři a chaotici, všude se něco povaluje, takže pořád je co sbírat,utírat...Děti lítají od činnosti k činnosti,hrozná matka je nechá doma malovat vodovkama,plácat všude modelínu,stříhat papíry i na záchodě, vařit, sypat mouku-a pak je prostě otrok...Nebo zas ječí na všechny, že si mají po sobě taky uklízet...
Já už jiná nebudu , fakt jsem se snažila roky o systém,ale nejsem na to typ, prostě chaos bude vždycky,naučila jsem se používat sisalový košíčky, do těch naházím všechno prťavý,co se tak různě všude válí,jednou za ten měsíc to prostě roztřídím,zařadím,vyhodím apod...~o~. S hadrem ale chodím pořád...~q~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.