Tak to jsem také řešila. Moje děti narozením získaly kanadská občanství - s kanadskou ambasádou absolutně žádný problém, vystavili jim osvědčení o občanství na ambasádě v Praze a Kanaďanům je jedno, zdali mají i další občanství. Mají samozřejmě i česká, tedy nyní mají dvojí občanství, zcela legálně, jelikož narozením je to možné. České úřady chtějí, aby se v 18 letech rozhodli pro jedno z nich. Já vycházím z toho, že češi nemusí vědět, že mají kanadské občanství a kanaďanům je to jedno (jsou benevolentnější)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.