Hanko ale sousedům se taky z komína valil žlutej štiplavej dým kterej smrděl, jako by pálili štrozoky a přitom topili fakt jen dřevem - vím to, byl to mužův kamarád a i se s ním o tom bavil, že jako by bylo hezký, kdyby topil něčím jiným než bordelem a on z toho úplně vyřízenej, že topí jen březovým dřevem, nic jinýho ani nemají na topení, ale holt ten vítr tam to vždycky přirazil k zemi a i ten smrad, co normálně vyletí komínem a nikdo o něm neví, tak se plazil po zemi.
U nášich to bylo hodně podobný, dokud nepokácelo město starou dubovou alej, co měli hned u baráku, tak s topením žádný potíže, ale jen to pokáceli, tak od tý doby jim taky leze kouř po zemi a nenadělaj s tím nic - a to bydlí na kopci.
Prostě ty stromy bránili tomu, aby se tam takovým způsobem točil vítr a teď to nemá co "klidnit", tka je z toho taky pozdvižení.
A co se kontejnerů týče, tak já nevím, u nás jsou fakt na každým rohu a vyváží se týdně, takže asi to taky závidí kraj od kraje.
Já neříkám, že neexistují lidi, co ještě teĎ pálí pet flašky a jienj sajrajt, ale podle toho, co mám v okolí (a i u tchánů a jiných příbuzných), tak těc lidí je fakt minimum, ale holt on i ten kouř ze dřeva smrdí.