Ahoj maminy, i my řešíme problém s plínkama. Ty fialové byly prostě skvělý. Do Ontexu jsem taky zkoušela volat a paní mě ujistila, že tyto plínky už se nedají koupit nikde, že byly vyvzorované pouze pro Tesco a ti se rozhodli je nahradit těmi zelenými, takže smůla. Naštěstí máme zásobu plínek vel. 3, které teď dávám na noc i den, no a obezřetně jsem nakoupila v akci do zásoby asi 4 balíky vel. 4, takže na noc budu 100% dávat ty fialové, protože přebalovat v noci opravdu nechci. Nejde o to, že by člověk nebyl vzhůru, nebo byl líný, ale malému je 10 měsíců a když se v noci přebaluje, tak se probere a máme na další dvě hodiny zábavu, než se zase utahá a usne, takže co budu dělat pak? Nevím. Vyzkoušela jsem už řadu plínek, ale fialové jsou prostě č. 1 a žádne se jim nevyrovnají. Absorpční schopnost byla super a gumička vzadu taky. Nechápu, proč by byl v Tesku takový problém brát o jeden typ plínek víc, možná by se tam měl někdo zamyslet..., asi jim pošlu mail, ať si najedou do diskusí a pročtou si je a možná se budou divit, jakou chybu udělali. My jezdili do Tesca pro plíny skoro 40 km
.