| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Klasika, jako bych to psala já~:-D.
Jsme s manželem zajedno, že malou nebudeme učit na sladké blbosti. Když čokoládu, tak hořkou a to ještě za hooodně dlouho.

Né, že bychom jí nechtěli dopřát. Ale chudince jsem nedali moc dobré geny, co se postavy týče (já 165/85kg, manžel 183/135kg). Sice se snažíme hýbat (já se nesnažím, ale manžel mě většinou donutí), ale tlustý jsme stejně~d~.
Tak proč jí od mala zakládat na tloušťku něčím, čemu se dá vyhnout, že?

Minulý týden moje máma mi nadšeně ukázala :"hele, co jsem koupila Janě k Mikulášovi!!!!" (v říjnu) A ukázala mi asi kilometrovou čokoládu!!! Dceři je nec. 16 měsíců a čokoládu jí dát nechci, ach jo. Jsem jí řekla ať to dá dalším vnoučatům, který mají jídelníček sestavený jinak. To bylo zase kecůůůůů. Ale prosadila jsem si to a tečka.

Já vím, možná mi tu někdo napíše, že by byl rád, kdyby prarodiče vůbec projevili zájem a občas něco koupili. To já jsem ráda, že na ní myslí...ale proč nemyslí i na mě a kupuje takový krávoviny? když bylo malé asi půl roku, tak koupila umělohmotnýho soba (vánoce) a uvnitř lentilky. Ani to nebyly lentilky s čokoládou, ale nějaké napodobeniny s cukrem uvnitř. Když jsem jí řekla, že takový bonbony malá přeci nemůže, namítla, že to přeci sníme my. "a co z toho bude mít malá???" "No malá se na toho soba může koukat" (podotýkám,že to nebyla hračka pro děti do tří let,loupala se z toho barva,prostě pochybná kvalita, hrůůza)

Prostě mozek always off.~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.