obracím se na všechny maminky, které se někdy u svého dítěte setkaly s Terapií pevným objetím - hledám ty, které by byly ochotné se se mnou podělit o své zkušenosti. Jsem studentka na Univerzitě T. Bati ve Zlíně a o této terapii píšu svou diplomovou práci. Protože o ní ale doposud žádná podobná práce napsána nebyla, těžko se mi hledají zkušenosti s ní. Proto prosím, pokud máte ve svém okolí maminku, která by byla ochotná mi své zkušenosti s TPO předat, dejte mi vědět, nejlépe na můj mail : malotova.j@seznam.cz. Moc mi to pomůže a budu vděčná za každou maminku. Díky, J.M.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.