Přidat odpověď
Adrí nene, to dělám jenom ted po obědě. Večer koukáme na večerníček pak s ním jdu do pokoje on si vypije mlíko ja mu zazpívám potichu písničku a šmitec a jdu pryč. A usnout musí sám. Jenže on se ted probudí třeba v 1 ráno a že chce k nám do postele, jenže sebou začne hrozně mlejt a prostě nespí já se snažím spát, no jenže tak ho vrátím k němu do postele a on za půl hodiny dorazí znovu, včera jsem byla už tak domletá, že jsem na něj dost zvýšila hlas a ona brečel, odnesla jsem ho do postele a řekla jsem mu, že tohle postě nejde, že si musíme všichni tři odpočinout a byl klid spal do půl sedmé jenže tohle rodeo v noci trvalo 3 hodiny. Tuhle noc jsem pitomá mu zapomněla dát plínu on přišel a byl mokrej, no moje chyba, postel durch peřina taky, tak jsem ho musela převlíknout svlíknout všechno na posteli a šel k nám, jenže se to zase opakovalo on sebou pořád mlel, defakto nespal, tak jsem vyhrabala jinou peřinu povlíkla a musel spát v pokojíku jenže to jsem ho musela uspat. No a já nemohla další hodinu usnout. Tak jsem usla ve 4 ráno. Jinak K. měl období kdy mi v posteli skákal po hlavě. Takže jsem spaní se mnou přes poledne v posteli zatrhla. My máme u něj v pokojíku u jeho postele ještě dospělou postel a na ní si vždycky lehnu.
U nás to bude asi taky vývojem, páč normálně zírám, jak se z toho našeho batolátka stává "velký kluk" udělal šílený pokrok a asi v tom ještě pokračuje, ted mi před spaním vyprávěl hororový příběh, jaký je maminka chudáček, že šla po silnici a spadla do velký díry a málem ji přejelo popelářské auto a Kuba jí musel zachránit:)). Takže jestli se mu zdají takovéhle sny no potěš koště. Pak ještě skoro brečel, protože MM dneska hlavou narazil přímo do citlivých partií a MM to nějak neustál, a K. z toho byl pak smutný, že má táta bebí a že je smutný a že ho nemá rád.. tož asi tak od nás:)).
Předchozí