| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mirka, ten Šmakoun existuje neuzený a uzený. Pripodobnila by som ho chuťovo asi najbližšie toho neuzeného kuracím prsiam. Uzený je podľa mňa do fazolí vhodný výborne:-) Alebo teda to uzené tofu, jak už tu bolo písané:-)

Každopádne mne Šmakoun chutí a to nie som doslova vegetarián, maso jem, ale nemusím ho často, stačí mi raz za čas, keby som nemala masožravca chlapa, tak mám maso možno raz za pol roka a to kuracie. A možno by mi ani to nechýbalo:-)

Mám rada aj Tofu, jak niekto povie, že to neuzené je bez chuti (áno, je), tak mne chutí ho jesť len tak~t~ Pre mňa chuť nejakú má:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky