Přidat odpověď
Muflon, teď jsem si přečetla tvoji diskuzi - prodělala jsem si s dcerkou (necelý 3 roky) to samý, bohužel se nám to už 6 měsíců neustále vrací. Taky mi celý okolí říkalo, že zavádění = znásilnění, super podpora, když i tak máš nervy na pochodu. Návštěva dětský gynekoložky bylo pokaždé hrozný, ale teď už maximálně trochu zabečí, prostě ví, že je to pro její dobro. Jestli z toho bude mít trauma, nevím, každopádně bych si ale nevzala na triko, že bude mít celý život gyn. problémy. Doktorka ji nejprve předepsala Macmiror, ale první večer byla taková scéna, že jsem málem předčasně porodila. Tak jsme dostali celková ATB a po 3 měsích další. Tak jsem si řekla, že než zanášet organismus ATB, tak zkusím to zavádění. Až jsem se divila, jak skvěle to jde ve spánku, ale musela jsem to stihnout během první hodiny, kdy měla malá nejtvrdší spánek. Máme za sebou zavádění masti i čípků, bohužel ještě pořád to není úplně ok, malá má pořád mírný výtok a zarudnutí. Teď omýváme Rosalginem, občas ji posadíme do hypermanganu. Hygienu máme prefektní, ale stejně i malý množství bakterií z okolí konečníku stačí na to, aby došlo k reinfekci. To jen pro ty chytré, které si myslí, že se snad dítě musí válet ve vlastních výkalech, aby mohlo něco podobnýho chytit! Stačí oslabená imunita a je zaděláno. Držím palce, aby malá už byla ok!!!
Předchozí