Přidat odpověď
Demeter, je mi moc líto čím sis prošla... ale přežít se dá opravdu vše... já jsem za rok 2008 byla těhotná 4x, nejprve potrat v ranném stádiu (5-6 týden), dva měsíce na to mimoděložní těhotenství, deset dní čekání na to, kde se miminko, které evidentně někde v břiše roste, ukáže, aby ho mohly odstranit, laparoskopické odstranění levého vejcovodu, tři měsíce na to opět potrat v ranném stádiu, stejně jako poprvé.. až čtvrté těhu, v prosinci bylo "v pořádku", dneska mám doma holčičku, které budou za 5 dní tři měsíce... musíš se držet a hlavně to prostě brát tak, že to jednou musí vyjít... já jsem v tomhle byla dost "drsná", vždycky jsem to oplakala, ale pak jsem hned šla dál a těšila se na další snaženíčko a na to, že to fakt už snad vyjde.. moje mamča nechápala, že to nesu tak v pohodě, já sama se tomu divím.. na druhou stranu nemá smysl se v tom utápět, mě by to zničilo.. ale každá jsme prostě jiná...Jolanka je vymodlené miminko a jsem moc ráda, že ji mám... a věř tomu, že stejně ráda budeš za čas taky.. raduj se ze své dcerky a věř, že ti život přinese další miminko...
Předchozí