| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

plácnutí,
taky jsem zastáncem "raději vysvětlovat", ale

vysvětlíš jí , že by se mohla zabít nebo si ublížit? nevysvětlíš, páč dokud na vlastní kůži nezjistí co pojmy "zabít nebo se zmrzačit" nepozná, nepochopí,.
ale když bude skákat po gauči a bude jí z toho (tím že jí napklácáš) bolet zadek, už topochopísnáz.

pamatuju živě jak mi asi dvouletá dcera vbehla do silnice, sice to bylo parkoviště před domem, ale na jasný příkaz, nikam nechoď, stůj, počkej na mě, neposlechla, přííííšerně jsem se lekla a opravdu jí naplácala, siceplakala což je pochopitelné, alepotom jsem jí vysvěztlila, pročš. a omna si spojila, že pokud neposlechne, bude to mít takové a takové následky.
takže si myslím, že hysteriské tvrzení"nikdy svééé dítě neuhodím" taky nemusí bejt úúúúplně vhodné, když to nezabírá.
možná kldybys jí po třetím upozornění plácla, postele by vydržely, páč už by to neudělala.
~;)~;)~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.