| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jinak u staršího zabírá jediné a to omezit pobyt doma na nutné minimum, tj pokud možno 6krát týdně maximálně na oběd a pak rovnou do postele:-) a utahat, co se dá, takže veškeré přesuny pouze pěsmo, v ideálním případě aby svižným tempem naběhal pár km denně. Myslela jsem si že se zklidní věkem ale bohužel, spíš naopak, má větší nároky na fyzickou aktivitu až mu pomalu přestávám stačit:-) Večer jsme si (Míša po tréninku, kterej já jsem proseděla na lavičce) zaběhali asi 500 metrů (tedy já běžela, Míša sprintoval), já s jazykem na vestě a křečí v noze a Míša s rukama v kapsách a vyprávěl mi při tom zážitky ze školky~d~~t~ takže se dá předpokládát že pokud jsme někdy doma dýl jak půl dne v kuse, bude se při jeho temperamentu houpat na lustru...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.