No nemuzu uplne souhlasit. Kouril jsem 20 denne a pri akcich neco navic. Takze jsem fo cigaret nastrkal okolo 1900-2000 mesicne.
Ted mam elektronickou cigaretu a mesicne dam za naplne presne 968. Bohate mi stacej, normalni kupuju jen kdyz si elektronickou zapomenu a nechce se mi pro ni.
Koupil jsem tu dotovanou SuperSmoke z www.KurKdeChces.cz a je to jiny kafe, nez levnej smejd Nick, co sem mel predtim. Stalo me to 490 na zacatku, takze uz prvni mesic na elektronicky jsem petikilo usetril.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.