Přidat odpověď
ja mam 2,5 mesicniho prcka a zanet me stridave trapi uz 1,5 mesice, tak co 3 dny paleni rezani, krev v moci, v kultivaci se potvrdily bakterie(dokopala jsem se k tomu az minuly patek), takze beru pri plnem kojeni Zinat, nasla jsem si na natu, ze se pri kojeni da, viz. http://www.babyonline.cz/sestinedeli/uzivani-leku-pri-kojeni.html , ja jsem na penicilin alergicka konzultovala jsem to gynekolozkou, volala jsem na linku kojeni, kde maji soupis leku a kdyz neni zbyti, tak atb dle odkazu se muzou i pri kojeni. Jinak uzivam brusinky, piju koprivu a hermanek(to mi vzdy pomuze na chvili, ale jakmile jdu treba v noci na zachod jen 2x, tak uz me to zase trapi-Escherichia coli je zakerna bakterie a za 20min je jeji mnozstvi zdvojnasobuje a drazdi stenu mocaku a to pak zpusobuje paleni, rezani a krev v moci). Takze po 1,5 mesicnim trapeni a vysledcich kultivace jsem si rekla, ze uz to tak dal nejde a rozhodla se pro atb, jsem uz z toho unavena a potrebuji byt funkcni, atb jsem nemela pres 10 let, jsou na 5 dni, jen uz ted pozoruji zhorseni briska u maleho, takze bereme oba probiotika
Předchozí