Maceško děkuju. Já jsem si už i kontrolovala pusu, jestli jsem se třeba nějak neškrábla do jazyku o zub co s emi zlomil, ale ne, jazyk mám úplně v pořádku, dásně taky, z nosu nekrvácím, takže to musí být ono. Psala jsem svojí Dr. Mám doma Torecan, tak ho asi budu muset použít, protože jsem už týden skoro nic nejedla, max jeden dva rohlíky denně. To ještě rozložené po troškách a kolikrát to jde ven.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.