huhu,
My bydlime v UK. Balonky jsou na predpis, nebo si je muzu koupit. Stoji ten jeden balicek kolem £5. Vzhledem k tomu, ze vydrzi na 15 dni, si to radsi necham predepsat. I kdyz fakt je, ze normalne to v lekarnach vubec nevedou, vzdycky mi to objednavaji.
Jinak nasi mlady taky nejdriv dali trubicky. Balonek mame az ted a to ji v dubnu bude 7. Prej to mladsi deti nezvladnou a u ni se ocekavalo, ze ji bude trvat 3 tydny, nez bude schopna to nafouknout. Mno, asi je genialni, protoze to nafoukla hned napoprve a zadny problem s tim nema
.
Tahle kondice je velice kolisava a dost bezna u deti. Hlavne to musi mit minimalne 6 mesicu v kuse, aby se zacalo uvazovat o nejakem reseni. Tvoje dcerka to ma uz tak dlouho? A z jakych testu Ti napsali tu ztratu sluchu. Me to prijde docela odvazne u takhle maleho ditete. Hlavne to ma spise na jedne strane, o tu druhou bych se neobavala a ani neresila.
Na druhou stranu, pokud by sla pod narkozu kvuli mandli, tak bych ji ty trubicky nechala dat. Je to celkem bezrizikova procedura a vetsine deti vydrzi 12-18 mesicu a pak uz zadny problem neni.