Také mám kluka a holku ve společném pokoji a při umístění postelí i ostatního nábytku jsem dbala hlavně na to, aby se navzájem co nejméně rušili a aby každý měli jakési "své území". Snažila jsem se pokoj koncipovat tak, aby jeden druhého nevzbudil, když jdou např. v noci na záchod (aby neštrachali druhému hned u hlavy) nebo když si jdou pro svou hračku apod. a také, aby měli každý svůj koutek s psacím stolem, aby mohli nerušeně psát úkoly a nepřekáželi si vzájemně. Takže doporučuji pokoj podle možností tak nějak opticky rozdělit na dvě poloviny, kde každý bude mít to své a uprostřed prostor pro společné hraní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.