Ajko, mámdvě děti pokřtěný, jedno zatím ne. Manžel ajeho rodina věřící,já nevěřící. Všechno už ti bylo řečeno, já jsem vstával a sedala si podle ostatních, jako matka dítěte jsem musela teda odpovědět na pár otázek, ale jinak jsem se nemodlila a ani neodpovídala na "pokoj tobě" nebo co,jen jsem se usmála a kývla, každý věděl,že nejsem věřící. A dárek-třeba hezký album pro miminko...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.