| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pediatra jsem měnila asi půl roku po narození druhé dcery, protože naše stávající se nejspíš dostala do let, kdy měla sama pořád nějaké zdr. problémy a byla pořád někde po nemocnicích, vyšetřeních... a zaskakovala za ni nejhloupější pediatrička v kraji (nejen můj názor). Posledním nakopnutím bylo když jsem přišla k dané dr. s maličkým miminkem zmítajícím se v horečkách, dr. jí prohlédla celou ústní dutinu a řekla, že nic nevidí a že máme jít na ORL kvůli uším. Tam jsem už běžela značně vystreslá, protože dcerka bez možnosti utišená řvala už několik hodin, - naše dr. nás vzala hned a jen koukla do pusinky, tak spustila něco ve smyslu, jeslti jí dr. koukala do pusinky a neviděla to co ona vidí na první pohled, tak by si buď měla pořídit brýle... Dcerka měla herpetickou angínu a plnou pusinku měla aftů ~n~ Už jsem se ptala po nové pediatričce mezi známými... a pak když mi pediatrička tvrdila, že nemáme nárok na Prevenar zdarma a já slyšela od dr. z ORL, že máme... Tak jsem změnila pro obě dcery pediatra a chrochtám blahem :-)~R^ Dcerce vyřídila Prevenar zdarma; jsou tam dvě pediatričky vzájemně se prolíná jejich péče, skoro celodenně tam některá je... jsou obě fajn - polepšily jsme si ~R^~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.