| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A proč by nemohlo být dítě ve 2,5 letech s plekama??? ~j~. Každému to jde jinak rychle. Jó, kdyby mu bylo 5, tak neřeknu, ale tohle mi příjde naprosto normální.

Já jsem pleny na spaní nechala tak dlouho, dokud nezůstávaly třeba týden suchý. Rozhodně bych dítě nebudila. Když si představím, jak by bylo mě, kdyby mě někdo uprostřed tvrdýho spánku vzbudil, jestli se mi náhodou nechce čůrat ~o~... To by pro mě bylo týrání. Různý ochranný podložky na matraci jsou dobrá pomoc.

Ven bych se nebála jít bez plen, jen je potřeba být v dosahu domova, když by došlo v nehodě, aby dítě nebylo v mokrém. Nastydnutí při čůrání venku podle mě nehrozí, vždyť je to jen chvilička a čůraly jsme tak všichni a kdyby to vedlo k častým nachlazením, tak by si toho naše maminky asi všimly ne?

A taky mám zkušenost, že když dítě přestane nosit plenky ve vyším věku (syn ve 2 a čtvrt), tak potom déle vydrží od chvíle, kdy řekne, že se mu chce a kdy už to pustí. Syn hlásil ve frontě u pokladny (měl plenku "pro sichr") a vydržel ještě asi 10 minut, než jsme našli záchod.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.