to já napíšu ráda.Co ti na tom připadá trapného nevím.Obhajuješ tady že je správné a normální když dítěti jednu plácneš,protože zlobilo,neposlechlo či co já vím,tak já považuji za správné,když vezmu sekeru a zatnu ti ji do hlavy,protože jsem se s tebou dejme tomu pohádala kvůli sušáku na prádlo a považuji za vhodné tě tímto způsobem potrestat.Rozdíl v tom není téměř žádný.Ty jsi jednala podle svého nejlepšího vědomí a svědomí,a uznala že neposlušné dítě je potřeba situaci řešit tímto způsobem,ovšem já jsem též jednala podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a rozhodla se situaci řešit sekerou v hlavě.Je na tom snad něco špatného,když ji někomu třísknu?To tady totiž píšeš.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.