| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Šešule, asi čteš moc příruček... že máš tak zmáklé ty teorie, já dám raději na svůj isntinkt... ono málokterá mamina má tolik času, aby své dítě sledovala sledovala, jestli náhodou nepotřebuje čůrnout...
nevím, přijde mi to vcelku přirozené v zemích, kde je pořád teplo a dítě je tedy víceméně pořád nahé nebo skoro nahé... a tak nějak u přírodnějších národů...
ale v podmínkáh ČR mi to přijde hodně umělé a to fakt nemám ráda... prostě to není přirozené ~d~ našim podmínkám...
navíc, když jsem četla místní diskusi, tak to evidentně skutečně nefunguje a je to jen o pročůraném bytě a dítěti a to sorry, to ho raději chvilku nechám v plíně a přebalím, než aby byl mokrý a pročůrané domácí prostředí ~d~

já tyhle uměle tvořené úkoly nemusím, mám 2 děti, starost o dům a práci do práce a opravdu mám pocit, že BKM apod. teorie vytváří maminy, co se nudí...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.