Evi, já kromě vitamínů léky beru na štítnou žlázu, ale už asi 4 měsíce tak nevím proč by měli najednou působit až ted takhle na mě.......
EVI taky sem přemýšlela a takové ty stavy jako návaly horka apod, by mě zajímalo jestli jsi měla předtím než jsi to nedostala?????????????
já právě před těhu tak 2-3 roky zpátky ano, pak jsme chtěli mimčo a při kojení sem to neměla a když sem to dostala tak to byla hrůza 16 vložek za den spotřeba, a pořád to chodilo po 24-26 dnech,byla sem u doktorky a říkala, že až přestanu kojit tam mi napíše nějaké hormony a buch najednou zase tohle.....a nevím co se děje, mě to teda nechybí jen sem z toho nervózní co se děje
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.