| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem podstoupila klasickou liposukci, abych uvedla na pravou míru ty "několikacentimetrové" řezy, není to pravda, řez je tak půl centimetrový až centimetrový. Je pravda, že "zatvrdliny" se rozválečkují, ale já tomu tak nedala a mám je tam stále. Určitě výsledek byl na mě hned vidět, ikdyž jsem byla oteklá. Kompresivní prádlo jsem nosila měsíc, může se nosit i měsíc a půl podle toho jak máte elastickou kůži. Podstoupila jsem břicho, boky, zevní a vnitřní stehna včetně kolen. Vyšlo mě to celkem na 31 500Kč - z toho 1 000 bylo kompresivní prádlo a 1 500Kč jednodenní pobyt na klinice. Po zahojení jsem chodila na lymfatickou masáž. Od které jsem vážně očekávala více, ale kůže se vypla a byla jemnější. Po dvou měsících jsem poté začala navštivovat studio Snella v Praze. Mělo jít o zhubnutí v části zadečku a spodního bříška. Zaplatila jsem si 10-tiblok. Výsledky nějaké byly, avšak žádné evidentně viditelné. Takže vyhozené peníze a tak jsem jedla dál to, co bych neměla a teď se raději snažím cvičit a hlídat se v jídle.
Liposukce ultrazvukem je sestavená tak, že by se tukové buňky měly rozbíjet a poté lymfatickou masáží ať přístrojovou nebo manuální dostat do lymfatického řečiště a tak se z těla dostat ven.
No nevím, jestli dál něco podstoupit, už jsem celkem k tomu skeptická a pomalu věřím jen na to, že "bez práce nejsou koláče", takže hurá na dřinu v posilovně a otáčení se zády k dortíčkům.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.