Chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, kde se mám informovat nebo kam zavolat, když moje šestiletá dcera má nejspíš neštovice a mám doma skoro 4-měsíční miminko, které má jít na své první očkování Hexou a popř. Prevenarem (zvažuji). Bojím se, aby se něco nestalo, když dostane své první očkování a kdyby náhodou ještě chytl neštovice od té starší. Znám bohužel příběh malé Milenky a dost mě to děsí. A než půjdu k doktorovi chci to mít s někým probrané, ale nevím kam se obrátit, jestli očkovat nebo radši odložit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.