Náš malý to dělá taky. Na 3-leté prohlídce jsem se na to Dr. ptala. Řekla mi, že má hodně plochoou nohu a že si tím nejspíš ulevuje. A doporučila nás na ortopedii. Tam nám Dr. předepsal vložky a cvičeí na protahování achilovky - chozením po špičkách se zkracuje. Ve vaně mu mám nataženou nohu chytit zespodu za chodidlo a tlačit mu na něho zespodu, špičkou co nejvíc ke kolenu. A taky stoupnout si kousek od zdi, opřít se rukama a propínat nohu, aby si je zezadu protahoval. Po půl roce se to moc nelepší, ale myslím, že je to na delší dobu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.