Ahoj já používám elektronickou cigaretu ctyři měsíce a jsem naprosto spokojena. Moje cigareta http://www.nc.cz/elektronicka-cigareta-ciht04-set-2x-e-cigareta-sada-10-naplni-s-vysokym-obsahem-nikotinu_d21255.html je opravdu úžasná. Dříve jsem kouřila průměrně asi 10 cigaret denně. S elektronickou cigaretou jsem ze začatku kouřila pulku a druhou pulku jsem nahradila elektronickou cigaretou. Nyní se dá řící že těměr nepotřebuju obyčejnou cigaretu. Mám tak dvě obyčejné cigarety tydně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.