No, u nás ve vsi máme ten automat taky a tak jsem byla strašně nadšená a s manželem už jsme připravili lahve a mě pak napadlo, že moje babča byla vlastně šéfkou mlíkárny a tak jsem jí volala, co si o tom myslí a ta mi dala! Že je něco jiného mít krávu na pastvě u statku a i tak by se toho bála a už vubec dát to dítěti. Ona jako letitá laborantka by to takto nepozřela a už vubec ne z neznámého zdroje neb krávy jsou krmené kdo ví čím a mohou mít ruzné nemoci na které ani nejsou testované a nebo to nikdo ani nehledá. Tak že jsme z tohoto projektu rychle vycouvali. Já zase nejsem za každou cenu natural a žiju v době, v jaké žiju i když nemám televizi
, ale líbí se mi technické pokroky a vymoženosti a to že bydlím v domě a mám relativné teplo a světlo, tak že si sklidem koupím treba krabicový mlíko
.
Ale pamatuji si, že v Anglii nám vozili taky mlíko z farmy. Jenže to jsem ještě neměla nějak potřebu zkoumat. Nevíte, jak to tam chodí? Já jsem každý den prostě našla 2-4 skleněný lahve za dveřma a ty se pily. Jen teda děti mohli pouhopouhé kozí krabicové, ale oni byli takový docela na všechno alergický.