Já momentálně řeším stejný problém v těhotenství. Docházím na rehabilitaci. Vlivem těh. hormonů se mi uvolnily vazy, které drží obratle a jeden obratel se mi vyklenuje dopředu. Utlačuje tak nervy a způsobuje hroznou bolest, tvrdnutí dělohy a paralýzu nohou. Mně to vystřeluje spíše do pravé strany. Doufám, že se stav zlepší po porodu, jinak hrozí operace.
Řešení: zlepšit pomůže kromě chir. zákroku pravidelné cvičení a posilování spodních zádových svalů, aby kostru lépe držely. Poraď se s fyzioterapeutem, doporučí ti cviky. Výborné je taky plavání.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.