| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den Ivano, právě hledám odpověď na stejné otázky, které jste napsala a narazila jsem na Váš příspěvek. Syn /7,5 let/, velmi živé, veselé a aktivní dítě, začal mít najednou v noci hrozné stavy - jednorázové vysoké horečky, zimnici, nadměrné pocení, prudké bolesti hlavy a končetin, báli jsme se nejhoršího. Na základě krevních testů to byla JEN před několika měsíci prodělaná mononukleóza. Do toho v poslední době hodně vyrostl, takže nedostatek červených krvinek. Na ty dostal železo a noční pocení a záchvaty ustaly jak mávnutím proutku. Začaly ale jiné problémy - je extrémě unavený, úplně z něj vypršela radost, je lítostivý, stále pláče, často ho bolí hlava a nohy, skoro nic nejí, každý kousek je zázrak, strašně zhubl:-(. Pohled na něj mi rve srdce, on nás vždycky všechny nabíjel, každý říkal, že z něj optimismus a radost jen srší. A teď? Hromádka neštěstí,hubený unavený bleďulka se smutnýma propadlýma očima. Dnes mi došla trpělivost, zítra jdeme na další odběry, tohle mi nepřijde normální, nikdy nebyl nemocný, měl výbornou imunitu a pokud už mononukleoza proběhla před pár měsíci, proč se tyhle příznaky objevily až teď a tehdy byl v pořádku?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.