Ahojky, to je normálni hysterie.. Oba kluci mi to dělají, pokud se bouchnou, spadnou nebo je něco smrtelně naštve... jak jsem se tu dočetla a taky se od Mudry dozvěděla nemám si dělat vrásky, když svalům dojde kyslík, povolí se a dítě se znovu nadechne, vpomínám si, že jsem to dělala i já, není to nic přijemnýho ale ani žádná katastrofa..
Takže pevné nervy.. třást ani cokoli jinýho nemá smysl.. možná jen studená voda na obličej..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.