Tak u nás je přesně to samé - sám si sundá oblečení a vystrkuje na mě zadeček. Takže mu žádné příkoří nečiním. Ale právě jsem již dříve zaregistrovala, že to tak ostatní už od dvou let a dříve nedělají tak si říkám, jestli to není "špatně" že ho měřím tam.
A zkušenost s naměřím pokaždé jiné teploty pod paží a ještě nízké na hranici 36st. mám právě taky.
Uvažuju, že koupím rychloběžku a zkusím měřít pod paží s ní. Aby to prostě bylo rychlé, 5 min mi nevydrží a mám doma dva nezbedy a nemůžu si dovolit mít jednoho z nich (toho kterého neměřím) 5 minut bez dohledu).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.