Přidat odpověď
Ja nevim, co tady furt kdo resi. Sklenicka je srozumena s tim, ze kdyz tato antiko metoda nevyjde, tak bude mit dite, a rekla bych, ze je i srozumena s tim, ze se o pripadne dite postara sama. Pokud to takto bere, ma byt, penize, zazemi, praci, tak klidne, ja to beru. Je lepsi mit dve deti nez jedno dite. A je lepsi "to" delat s nekym, do koho je clovek zamilovanej.
Variant je nekolik:
- Sklenicka dite nikdy cekat nebude, bude s milencem dlouha leta, budou spolu stastni a az budou jeho deti velke, on se rozvede a bude se Sklenickou zit - to je bezva...akorat Sklenicka muze nekdy litovat, ze nemela druhe dite (ze si ted mela najit nezadaneho)
- Sklenicka dite nikdy cekat nebude, s milencem se rozejdou a ona bude litovat, ze propasla moznost mit dite s nezadanym - to bude smutne
- Sklenicka bude cekat dite, milenec se rozvede a bude s ni stastne zit do smrti - fajn, ale nastanou silene komplikace s rozvodem a jeho detma
- Sklenicka bude cekat dite, milenec ji opusti - blbe, ale Sklenicka bude mit druhe dite, coz je prima - pak si treba najde nezadaneho muze, se kterym bude stastna do smrti.
Jeste mohou nastat dalsi varianty, ale stale zustava to pozitivni - jednak milovani se z lasky a jednak moznost mit dite, protoze dite je dar.
Předchozí