No já rozhodila sítě po sousedkách, ptala jsem se a tak. Hlavně po lidech, co už trochu znám. Nakonec jsme se dohodly s jednou mou kamarádkou, co už má děti velké (15 a 18) a bývá doma na směny (ptala jsem se jí, jestli někoho nezná, kdo by mohl a ona mi pak řekla, že by to klíďo zkusila). Tak mi jedno dopoledne týdně třeba dceru hlídá a hrozně si spolu vyhrajou. Malá jí miluje, říká jí "teta míši", protože teta má po svých dětech ještě staré míšany a panenky a vždycky to spolu vytahnou a hrajou si. Tuhle přinesla i novou básničku a sem tam i nové slovo. A je to v místě - do jeslí bych jí musela vozit dál. Platím 50 na hodinu a bývá tam tak tři hodinky dopo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.