Tedy nečetla jsme úplně všechno, ale názory že chlap je chudinka, kteoru někdo nutil a přemlouval do postele.....
Ano, mám milence, už x let, bylo jich víc, většinou to byli zadaní chlapy, protože tam pro mě nehrozí takové velké riziko, že budou chtít od rodiny....a až na jednu vyjímku mě žádnej z nich neříkal, že mu doma nerozumějí ! Vždy to byla chuť na sex s někým jiným, ale bez toho, že by se jim narušila rodina, a já to mám stejně. Oni ti manžílkové taky nejsou žádní chudáčci, kteří nevědí co a jak. Jaký mají přehled, kde jaký hodinový hotel, kde zaparkovat auto atd atd. Jen se třeba podívejte na seznamky...je tam mraky inzerátů, jak chlapi chtějí milenky. Je to i naopak to přiznávám. Prostě vždycky na to musejí být dva.
Smid je mi to líto, ale svědomí mám čisté, nebo možná v mém případě žádné nemám a spí se mi velmi dobře. Nikoho od rodiny netahám, je mi dobře tam kde jsem. Beru to tak, že ten chlap je dospělej a snad ví co dělá. A už vůbec neuháním, to vážně nemám zapotřebí. Nikdy jsem na žádného mužského sama nevystartovala. Vždycky to bylo naopak !
To není omluva, jen konstatování skutečnosti.