| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k dotazu Neleze v 8 měsících

Já nevím jestli Vás to uklidní.Ale před pár měsíci jsem řešila stejný problém.Malá se plazila až od 7 měsíce a do 11měsíců se tímto stylem pohybovala pořád.Každou kontrolu jsem to řešila s dětskou lékařkou a ona mě uklidňovala,že to přijde.Vysvětlovala mi,že některé děti kleknou na kolínka až po té co začnou chodit. Obávala jsem se i o její páteř,protože se odrážela výhradně pravým kolínkem a levou rukou-loktem...Ale to je prý taky vše v pořádku..Tak se nebojte,určitě to přijde..je to obzvlášť těžké máte-li srovnání,člověk si říká nesmím srovnávat a stejně to děla.Starší syn byl neskutečně šikovný ve všem a teď se těžko shledávám s tím co je a co není v normě..My právě řešíme to,že ma malá 14 měsíců a nechodí.Začíná za jednou ruku ale jistotu nemá..Ale,pořád si říkám,že dle odborníků má čas,tak hold nebude ve všem první.Ale nějak tak vidím že je to věc názoru lékařů.Naše doktorka říká vše v normě a vaše jede podle možná jiných tabulek.Každopádně se nebojte jít k odborníkovi, když Vás pošlou on Vás jistě uklidní.Já věřím,že to bude v pořádku..Hodně štěstí a hlavně zdraví
Marcela s Katrinkou

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.