Tak s těma kroužkama-ve škole chodil na tanečky asi rok,přestalo ho to bavit.Tak jsme zkusili fotbal,to vypadalo nadějně,ale vydržel 4 roky,před Vánocema to vzdal...nutit jsem ho nechtěla,myslela jsem,že mu to bude chybět,bohužel...chtěl zkusit karate.Než bych to zaplatila,šel se tam jen na zkoušku podívat...opět ne.
Jediné,co by ho bavilo,celé dny sedět u počítače
,ale to jsem mu zatrhla,to se zase nelíbí mě.
Jinak domácí povinnosti má,musí si uklízet pokojíček,luxovat,vytahovat nádobí z myčky...v létě na zahradě natírá plot,zalévá atd.
No a k dnešnímu rozhovoru s tchýní.
Přišla pohlídat toho menšího,tak jsem jí už po několikáté řekla,že se mi nelíbí,když k nim přijde H. a oni ho přivedou před sedmou.Že by se mi líbilo,kdyby tam šel třeba jednou v týdnu,třeba jen do 6,ale ať s ním udělá aspoň 1 úkol.Tak prý to není problém...Taky jsem jí řekla,co H.provedl v pátek(diskuze tady o tom byla,Lže mi syn,nebo ne),to se jí samozřejmě nelíbilo.Řekla jsem jí,že je potřeba buď táhnout za jeden provaz,nebo bude mít H.přísný zákaz tam chodit.Tak snad to k něčemu bude dobré...
Holky,děkuju,takhle rázná jsem snad ještě nebyla...
Nebo byla,ale kvůli něčemu jinému...
Tak děkuju a doufám,že až příště budu psát,tak snad už jen nějaké pozitivní téma...