Tak já ji dělám takto: Cibulku na jemno nasekanou zpěním na másle, zasypu lžící hladké mouky, trošku opražím a zaliju zeleninovým vývarem udělaným ze zeleninového bujonu. Po chvíli co se provaří jíška tak tam nasypu na malé růžičky rozebranou brokolici a na malé kostičky nakrájené brambory, tak půl na půl. Někdy i přidám nastrohanou na hrubo mrkev, ať je to barevnější. Když se začne vařit zaliju trochou plnotučného mléka, pro zjemnění místo smetany. Když jsou brokolice a brambory měkké, dochutím solí a pepřem a nakonec přidám jedno rozšlehané vajíčko. Holky se můžou po této polívce utlouct. Na stejný způsob dělám i květákovou a kedlubnovou. Gabča
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.