Řeším s kamarádkou problém dokrmování. Sama jsem Kryštofa kojit nemohla, tak jsem odstříkavala a postupně tak od třetího měsíce dokrmovala Nutrilonem, který mi doporučili v porodnici. Kamarádka je teď v obdobné situaci a přijde jí, že věřit slepě pediatrovi není nejlepší cesta a chtěla by se sama rozhodnout. Jak jste vybírali umělé mléko na dokrmování, případně když jste nemohli kojit? (tedy v prvním půlroce). Dají se někde sehnat nějaké informace? Věřili jste automaticky tomu co vám doporučovali v porodnici a u pediatra? Zůstali jste u stejného mléka i po prvním půlroce? Díky, jen se potřebuju ujistit, že to že jsem věřila doporučení odborníka není uplně nenormální. :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.