Ahoj. Tak já už musela dokrmovat v porodnici a to u obou dětí Syn měl bolesti bříška a kupovala jsem mu Nutrilom Omneo-dnes je to přejmenováno na Nutrilon Comfort a dceři dávám Bebu HA a jsme spokojená. Všeobecně je doporučováno hypoal.mléko a zdůvodu prevence alergií aspoń v prvním půl roce i když třeba alergiíí netrpíte. Mně Mudr.řekla,že si má vybrat jakékoliv mléko,záleží na mě. Jinka věřím smaa sobě-jsme zdrav.setsra,takže vím víc než laik-dá se tak říci. když by jsi měla dotaz klidně písni na email
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.