| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Terinko mám to podobně...o prvního syna jsme se snažili 4roky....nebylo s kým si hodit řeč,když jsem se o tom zmínila u našich....mamka: však máte čas....
a moje segra ta tomu dala vůbec ránu:" Přestaňte otravovat doktory. Nebude první ani poslední kdo nemá děti.Když je prostě mít nemůžeš tak je mít nebudeš. No a co....vždyť je to jedno..."
(Musím říci,že tohle co mi řekla mě od ní odcizilo a nikdy už to nebude jako dřív)-manžel tan jí už 13 let odpovídá jen na pozdrav.....jak se ho to dotklo....
A moje mamka se mě taky nezastala.....

Pamatuju si dodneška tu bezmoc....a pak takový to, že jsem se na to vykašlala....obrečela to a říkala jsem si....měli jsme žádost o adopci podat už před 3lety stratili jsme strašnýho času....vrhli jsme se na něco jinýho....a po 6měsících ....ejhle....plány byli ty tam....já těhule s Lukema od 8tt ležák...naštěstí doma~;)

Jo a o druhýho jsme se snažili skoro 1,5roku...,ale né nijak cíleně...prostě tak dlouho nám to trvalo......~d~

Jo a dovětek....po 13 letech mamce brečí segra v obyváku, že nemůže od podzimu otěhotnět...s prominutím...mi to příjde směšný bulit po 1/4roce~a~
(asi jsem vůči ní zahořkla,ale vždycky měla všechno hned.....a najednou narazila.....)~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.