Není mi 5 let a poslední dobou mám dny blbec v sobotu jsem nechala otevřené střešní okno a ono sněžilo voda nám tekla z ložnice ven.Manžel měl postel celou mokrou škoda , že není vodník to by se mu to líbilo.Dneska jsem upustila na kase v tescu ledový čaj dno prasklo a byla pohroma jela jsem z nákup. vozíkem k autu a nejela jsem do sněhu tak jsem zabrala a vypadl mi balíček kuř.řízků a ten jsem vozíkem rozjala na sračku. Syn začal prečet , že má hlad ,že ho budu trápit hlady.Tak si udělím trest zatím nevím,ale jaký.Přeji pevné nervy já se utěšuji, že hračky jsou velmi nekvalitní mámé 2 kluky a pořád něco děda nebo manžel opravuje a já pořád něco utírám ,čistím,zašívám.Syn si představoval na zahradě, že stromek je rytíř a celý ho polámal.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.